Introductie Dienstverlening Team video Contact

Wie we zijn

Maarten BosDrs. Maarten Bos is psycholoog en expert op het gebied van beslissen, beïnvloeding en gedragsverandering. Hij werkt aan de universiteit Nijmegen waar hij betrokken is bij diverse wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied. Omdat er buiten de universiteit er veel te weinig gedaan wordt met de buitengewoon nuttige kennis die de moderne psychologie en neuropsychiatrie oplevert, heeft hij ABchange opgericht; goedgestemdisbeter is hiervan een logisch gevolg.

Voor meer achtergrondinformatie kunt u terecht op www.abchance.nl.

Joost MertensDrs. Joost Mertens is psychiater en deskundig op het gebied van de neurobiologie van ziektes zoals depressie, ADHD en dergelijke. Naast zijn medische praktijk vindt hij het leuk om kennis over de werking van het brein te verspreiden. In zijn werk heeft hij gemerkt hoe een positieve sfeer op een afdeling kan bijdragen aan een sneller en beter herstel van de patiënten. Deze kennis kan ook op andere terreinen worden toegepast. Hij is een enthousiast spreker met veel ervaring.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.psygids.nl.‘Goedgestemdisbeter’ is een product van Psygids BV in samenwerking met ABChange